Om oss – historie

Halden Rørleggerservice AS ble etablert av brødrene Sindre og Torje Olsen i 2010. Både Sindre og Torje hadde da lang fartstid i bransjen, og hadde i en årrekke vært ansatte i andre bedrifter. Sindre er utdannet rørleggermester og har jobbet som rørlegger siden 2001, Torje er utdannet rørleggermester og har jobbet som rørlegger siden 2003.

Bedriften har siden oppstarten vokst i takt med oppdrag og kundekrets, og teller i dag 8 ansatte. Vi utfører oppdrag hovedsakelig innenfor service og rørleggertjenester, bad og våtroms prosjekter, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, VA arbeider og mindre industrioppdrag. Vi har tilhold i lokaler sentralt i Halden, Repslagergata 6, derfra drives det tradisjonell rørleggervirksomhet uten butikk. Bedriften innehar høy kompetanse og de nødvendige godkjenninger for å kunne utføre de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget.

Familien Olsen har lang erfaring innenfor faget, farfar Roy W. Olsen startet som rørlegger på Saugbrugsforeningen i 1952, mens pappa Jørn E. Olsen er Rørleggermester og tidligere selvstendig næringsdrivende.

Se artikkel fra Halden Arbeiderblad.