Om oss – historie

Halden Rørleggerservice AS ble etablert av brødrene Sindre og Torje Olsen i 2010. Både Sindre og Torje hadde da lang fartstid i bransjen, og hadde i en årrekke vært ansatte i andre bedrifter. Sindre er utdannet rørleggermester og har jobbet som rørlegger siden 2001, Torje er rørlegger, innehar ADK sertifikat og har jobbet som rørlegger siden 2003.

Bedriften har siden oppstarten vokst i takt med oppdrag og kundekrets, og teller i dag 6 ansatte. Vi utfører oppdrag hovedsakelig innenfor service og rørleggertjenester, bad og våtroms prosjekter, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, VA arbeider og mindre industrioppdrag. Vi har tilhold i lokaler sentralt i Halden, Repslagergata 6, derfra drives det tradisjonell rørleggervirksomhet uten butikk. Bedriften innehar høy kompetanse og de nødvendige godkjenninger for å kunne utføre de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget.

Familien Olsen har lang erfaring innenfor faget, farfar Roy W. Olsen startet som rørlegger på Saugbrugsforeningen i 1952, mens pappa Jørn E. Olsen er Rørleggermester og tidligere selvstendig næringsdrivende.

Se artikkel fra Halden Arbeiderblad.