Vi tilbyr det meste innen vann & varme


Halden Rørleggerservice AS er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning som tar de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget. Vi innehar kompetanse og de nødvendige godkjenninger til å utføre oppdrag som bad- og våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, utvendige vann og avløpsarbeider, pumpestasjoner, renseanlegg og mindre industrioppdrag.

Vi er forhandler av luft til luft, luft til vann og væske til vann varmepumper fra kjente leverandører som Panasonic, Høiax, Thermia og Vaillant.
Sammen med utvalgte samarbeidspartnere stiller vi som totalleverandør av bad og våtrom. Dette vil si at ved å kontakte oss vil vi kunne tilby deg det vi kaller for et «nøkkelferdig» bad dersom du ønsker dette. Vi organiserer felles befaring, oversender et komplett pristilbud etter ditt ønske, koordinerer og følger opp arbeidene underveis i prosjektet og sørger for at arbeidet blir som avtalt. Ved å velge en slik løsning får du håndverkere som er godt kjent med hverandre, og som derfor samarbeider godt. Dette gir både et godt resultat og god fremdrift under «byggeperioden». Sammen har vi et stort fokus på kvalitet, og det er viktig for oss at kundene våre får god veiledning og gode råd i planleggingen slik at sluttproduktet blir som forventet. Ta kontakt for en uforpliktende prat. Vi utfører selvfølgelig også kun rørleggerarbeidene for de som ønsker det.
Vi leverer alle typer varmeanlegg og varmepumper for bergvarme, jordvarme, sjøvarme, luft/luft osv. Vi selger pumper fra kjente leverandører som Panasonic, Høiax, Thermia og Vaillant. Vi har lang erfaring med varmeanlegg, og innehar god kompetanse på området. Enten det er et nytt varmeanlegg, utskifting av oljefyr, eller ettermontering i eksisterende bolig så kan vi hjelpe deg. Ta kontakt for mere informasjon