Om oss

Halden Rørleggerservice AS er en godkjent mesterbedrift med sentral godkjenning som tar de fleste typer oppdrag innenfor rørleggerfaget. Vi innehar kompetanse og de nødvendige godkjenninger til å utføre oppdrag som bad- og våtromsprosjekter, service, nybygg, hytter, varmeanlegg, varmepumper, utvendige vann og avløpsarbeider, pumpestasjoner, renseanlegg og mindre industrioppdrag.

Vi i Halden Rørleggerservice AS har kunden i fokus, og jobber hele tiden for å kunne levere et best mulig produkt, og et best mulig utført arbeid til en fornuftig pris.

Vi har et stort fokus på service og kvalitet, og jobber hele tiden for å utvikle dette videre. Hos oss er vi idag flere dyktige rørleggere, og vi forsøker hele tiden å ha en eller flere lærlinger på opplæring. Vi har kontor og lager i Repslagergata 6, 1776 Halden

Vi er medlem i kjeden VVS Eksperten, og leverer alt av deler, rør, koblinger, dusjkabinetter, baderomsinnredninger, varmepumper, bade/boblekar, spa-bad osv.

Vi har fullutstyrte servicebiler med innredninger slik at vi alltid har et stort utvalg av materiell og deler med i bilen. Vi har også et lager sentralt i Halden slik at deler til de fleste typer oppdrag aldri er langt unna.